Избери касов апарат, електронна везна кантар и фискален принтер от нашите Продукти www.profinance.bg

Касов апарат Тремол M20

Касов апарат Тремол M20

Препоръчан продукт:

Описание : ОДОБРЕН ОТ НАП!

Касов апарат Tremol M20 няма батерия но може да бъда добавена.Касови апарати Тремол М20 са проектирани и произведени за средно обслужване на магазинни обекти. Но също така добре се справят и при ползване в натоварените търговски обекти. Това е любимо място за пребиваване на касов апарат Тремол М20. Апарата е създаден да издава касови бележки и го прави много успешно. Не би го затруднила работа в обекти които обслужват 20 клиента на ден нито такива които обслужват 50 клиента на ден. Касовия апарат има директни бутони за избор на първите 6 броя департаменти. Разбира се той е съобразен с наредба Н18 и изпълнява техните изисквания.Включително тези последни промени от 2020г. Последното което е касовият апарат да Генерира автоматично дневен финансов отчет в режим Z отчети. Това се случва всеки ден в 23:59:59 часа когато са правени продажби през касовият апарат.ОДОБРЕН ОТ НАП!

Марка : Tremol
Модел :Tremol M20
Наличност : Да

260.99лв 285.00лв

Цената включва: Касов апарат Тремол М20 на ток, Регистрация, Фискализация, Договор за сервиз, Абонамент към мобилен оператор за СИМ карта.


Документи съпровождащи всеки касов апарат /ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ/


Комплект от документи които получавате при покупка на всички нови касови апарати закупени от сервиз Профинанс Д ЕООД:


  • Задължителен Договор за сервиз стандартен за 12 месеца.
  • Абонамент за свързаност с НАП осъществява се посредством вградена в касовия апарат СИМ карта която се активира за 12месеца от дата часа минутата и секундата когато се регистрира касовия апарат в НАП от сервизната фирма.
  • Свидетелство за регистрация + Първи фискален касов бон.
  • Паспорт на фискалното устройство.
  • Фактура за направената покупка.

ВАЖНО!!!!

След изтичането на 12 месечния първоначален и задължителен договор за гаранционно сервизно обслужване за всеки новозакупен касов апарат. Клиента има задължение да поднови/сключи нов договор за извънгаранционно обслужване на ползвания или ползваните от неговата фирма касови апарати със сервиз Профинанс Д ЕООД. Като при подновяването/сключването на договора за следващ период от 12 месеца ще получи специална цена.

ВАЖНО!!!

Касовите апарати имат фискална памет и се ФИСКАЛИЗИРАТ след ПРЕДВАРИТЕЛНО ПЛАЩАНЕ.

ТЕ НЕ СА СТОКА КОЯТО ПРОСТО МОЖЕ ДА БЪДЕ ВЪРНАТА. ВСЕКИ КАСОВ АПАРАТ БИВА ФИСКАЛИЗИРАН И РЕГИСТРИРАН В НАП НА ИМЕТО НА ВАШАТА ФИРМА.

Ако някой клиент реши да върне касов апарат без замяна за нов трябва да плати бракуването на закупения касов апарат /БРАКУВАНЕ ЗНАЧИ ДА СЕ УНИЩОЖИ/

Ако иска да замени касов апарат трябва да заплати ЦЕНА ЗА БРАКУВАНЕ НА ВРЪЩАНИЯ КАСОВ АПАРАТ и Цената за НОВ касов апарат.

ЗА ДА НЕ СТАВАТ НЕРДОРАЗУМЕНИЯ ОБМИСЛЕТЕ ДОБРЕ ПОКУПКАТА НА КАСОВ АПАРАТ!!!

Нови промоции