Ние предлагаме
 
 

 
 
 
 
 
  Фискален принтер EPSON
Цени на Продукти
  Цени Касови апарати
УслугиТоп оферта!

НОВИ касови апарати 2019г Цени Тремол, Дейзи, Датекс, Зит ВИЖ >>>

ВСИЧКИ Касови апарати по-долу на стази страница са
СТАРИ и НЕ подлежат НА ДОРАБОТКА
НОВИ КАСОВИ АПАРАТИ съобразени с последните изисквания след направените промените на Наредба Н-18 през 2018г можете да видите като послдевате горния линк

Топ оферта!

"Касов апарат" на добра цена

Само 219 лв с вкл.-ДДС

 Помощ при избор на подходящ модел касов апарат. Регистрация в НАП (НАЦИОНАЛНА АГЕНЦИЯ ЗА ПРИХОДИТЕ). При нас Вие ще можете да актуализирате софтуера на своя касов апарат съобразно най-новите законови изисквания. Смяна на фискална памет поради повреда, препълване, смяна на модел или смяна на собственика. Компетентен сервиз на който може да имате доверие,Касовият  апарат е подходящ за малки търговски
обекти. Компактният му размер го прави
предпочитан модел за работни места, където
пространството е ограничено, като павилиони,
,бутици и всякакъв вид разносна търговия.
Ако се нуждаете от евтин  мобилен Касов апарат 
с фискална памет, съобразен с изискванията на Наредба No H-18 на Министерството на Финансите, който  
Касов апарат да е с изключително малки  размери и тегло  
това е вашият  Касов апарат заповядайте при нас.
Касов апарат на цена от 219 лв Касовият апарат е подходящ за малки търговски обекти. Компактният му размер го прави предпочитан модел за работни места, където пространството е ограничено, като павилиони, ,бутици и всякакъв вид разносна търговия. Ако се нуждаете от евтин мобилен "Касов апарат" с фискална памет, съобразен с изискванията на Наредба No H-18 на Министерството на Финансите, който "Касов апарат" да е с изключително малки размери и тегло това е вашият "Касов апарат" заповядайте при нас.

Актуално

Топ оферта!

Само сега за 230 лв. - Касов апарат А300!

Сервиз за касови апарати ,Продажба на Касови апарати,Счетоводни услуги,Промоции на касови апарати ,Бяхме ЕТ „Стеди”, „Стеди” ООД, „Стеди Консулт” ООД,А300 е касов апарат предназначен за средни и по-силно натоварени търговски обекти.

А300 е касов апарат предназначен за средни и по-силно натоварени търговски обекти. Заема малко пространство. Създаден е с идеята операторът да го ползва максимално лесно. Характерни за модела са по-големи бутони на клавиатурата и по-голям операторски дисплей. А300 притежава редица функции присъщи на касовите апарати от висок клас, сред които са складови функции, издаване на фактури, режим “Ресторант” (разделяне поръчката за бар и кухня, отчет по неприключени сметки).Касови апаратиЕкипът на „ПроФинанс Д” ЕООД се е формирал и усъвършенствал през последните 10 години.

Работата започва в далечната 1999 г. с лични средства, в част от дома на управителя, с един компютър, домашният телефон, личен автомобил и много ентусиазъм и упоритост.

Минали сме през различни правни форми ЕТ, ООД, и днес ЕООД.

Бяхме ЕТ „Стеди”, „Стеди” ООД, „Стеди Консулт” ООД, някои колеги решиха да се отделят от нас и заграбваийкии името ни да се възползват от успехите ни и днес се представят под името на „Стеди Сервиз” ЕООД, което на първо четене ни притесни, но решихме, че имаме силата да започнем отначало, но честно, без да ограбваме, в крайна сметка силата на предприятието е в неговият екип и натрупан опит и по-малко в името и така днес сме „ПроФинанс Коснулт Д” ЕООД с управител Даниела Валхова – магистър по икономика, с адрс по регистрация гр. Ихтиман, ж.к. „Стипон”, бл. 18, вх. Б, ет. 1 , ап. 21 и адреси на офис/сервизите:

гр. София, ж.к. „Слатина”, бл. 53 – партер

гр. Ихтиман

гр. Пловдив Предстоящо откриване

Екипа ни наброява 7 човека, всеки специалист в своята област и отзивчив към потребностите на клиента.

През почти целият си професионален живот екипа ни се стреми да наложи на пазара своето разбиране за качество на предлаганите услуги, да посреща и изпраща клиентите си с усмивка.

Опита ни показа, че от всички рекламни стратегии, които сме прилага ли най-успешната е рекламата „от уста на уста”, за нас беше истинско удоволствие да чуем, че в различните офиси на НАП служители, които непознаваме, изразяват гласно удовлетворението си от точността и коректността на съставената документация с която наши клиенти са стигнали до тях по различни поводи.

За да постигнем удовлетворението на клиента, ние сме се постарали да имаме сключени договори за продажба и сервиз на всички фискални устройства в страната, което да доведе до възможността да обслужваме и фискални устройства закупени от клиента преди да открие нас от други наши колеги и по този начин да предложим сервиз на едно място за всички фискални устройства.

Наши партньори в бизнеса са основните производители на касови апарати, като:


„Датекс” ООД, гр. София с модели Касови Апарати
DATECS DP 50 ,DATECS DP 50D,Датекс MP 55B ,
DATECS MP 55 L ,DATECS MP 55 LD ,Датекс MP 55M ,
DATECS MP 55 MC ,DATECS MP 55 MCD,
DATECS MP 500 T-03,
DATECS DP 500, DATECS DP 500 Plus

„Дейзи Технолоджи” ООД, гр. София с модели Касови Апарати
Daisy Expert 01 ,Daisy Expert 01 с RS-232 ,
Елит Мобил LTM ,Елит Микро LT-01 , Елит Микро MT-01 , Daisy Micro (и ресторантски) ,Daisy Micro с RS-232 ,
Маджентис (и ресторантски) ,Маджентис Л ,
Daisy EX 307 (и ресторантски)

„Тремол” ООД, гр. Велико Търново
„Електроника” АД, гр. София
„Оргтехника” АД, гр. Силстра
„Карат Електроникс” АД, гр. Велико Търново
„Елтрейд” ООД, гр. София

и други

През целият професионален живот на фирмата сме се стараели да предложим на клиентите си компетентни отговори на въпросите им и стойностни консултации в областта на счетоводната и данъчна отчетност, както и по отношение на организацията на търговските им обекти с цел постигане на по-бързо и качествено обслужване на техните клиенти и постигане на пълна и достоверна информация за документооборота и паричните потоци на предприятията им с цел улесняване процеса им на управление.


И днес сме все същите хора желаещи да Ви бъдат полезни, макар и на друг адрес, с други телефони, e-mail-и и ново име.

Заповядайте при нас и ни позволете да Ви помогнем да намерите най-точният начин за експлоатация на фискалното устройство (което сте длъжни да използвате по закон) в общата счетоводна отчетност и организация на търговски обект, така щото да не Ви се струва, че държавата Ви е задължила да направите безсмислена покупка, а да използвате разхода, който сте направили за увеличение на приходите си.


С удоволствие оставаме на Ваше разположение! Екипа на на "ПроФинанс Д" ЕООД
Продава Касови апарати Промоции ,Стеди сервиз,Стеди консулт,Сервиз, Касови апарати,София ПроФинанс Консулт Д ЕООД,Цени,POS системи,Електронни везни,Кантари,Счетоводни услуги,Етикиращи и Отдалечени принтери,Бар-код четци,Хартиени ролки,Касови книги,Термо етикети,Касов апарат Продажба, Сервиз от Профинанс-консулт Д ЕООД,както и Касови Апарати от Датекс,Стеди консулт,Сервиз, Касови апарати от Тремол,Цени,POS системи,Електронни везни,Кантари,Счетоводни услуги,Етикиращи и Отдалечени принтери,Бар-код четци,Хартиени ролки,Касови книги,Термо етикети
Начало Контакти Промоции Услуги Продукти
Валиден HTML 4.01 Гласувай за мен в BGTop100.com