Избери касов апарат, електронна везна кантар и фискален принтер от нашите Продукти www.profinance.bg

 Касов апарат Тремол A19  Plus

Касов апарат Тремол A19 Plus

Описание : ОДОБРЕН ОТ НАП!

Касов апарат Tremol A19 Plus работи на ток и на батерия.Производителя на касови апарати Тремол пусна изцяло нов касов апарат модела A19plus. Той успешно пробива път измежду най-добрите творения на фирмата. Апарата е с нов дизайн, и успешно печели челни места сред производителите на фискални касови апарати. Касовия апарат има здрав корпус и компактни размери. Под новия корпус с красив външен вид има куп нови технически функционалности съобразени с Наредба Н18. Клавиатурата разполага с множество бутони за бързо достигане на различните менюта и под менюта. Лесно осъществява връзка със съвместими устройства благодарение на предвидливостта и опита на производителя. Касовият апарат предлага удобството да бъде свързван посредством USB и Micro SD. Така лесно и бързо ще можете да прехвърляте данни от апарата към друго устройство или обратно към апаратът. Оператора който ще извършва продажби с Тремол А19Plus ще ползва модерен дисплей. Касовите апарати А19плюс са оборудвани с голям графичен LCD дисплей с резолюция 169х80dpi. Да не забравяме че има и подсветка която може да се регулира. Сертифициран от БИМ със свидетелство No:760.01 от дата 26.02.2020г. Производителя е актуализирал софтуера на касовия апарат до последната версия искана от НАП. Това означава че той предава автоматично данните от дневния финансов отчет в 23.59:59часа. Така ще се случи ако вие забравите да пуснете отчет в режим НУЛИРАНЕ. ОДОБРЕН ОТ НАП!!!

Марка : Tremol
Модел :Tremol A19 Plus
Наличност : Да

Цена 249.99лв 275.00лв

Цената включва: Касов апарат Тремол А19 Плюс на ток, Регистрация, Фискализация, Договор за сервиз, Абонамент към мобилен оператор за СИМ карта.


Документи съпровождащи всеки касов апарат /ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ/


Комплект от документи които получавате при покупка на всички нови касови апарати закупени от сервиз Профинанс Д ЕООД:


  • Задължителен Договор за сервиз стандартен за 12 месеца.
  • Абонамент за свързаност с НАП осъществява се посредством вградена в касовия апарат СИМ карта която се активира за 12месеца от дата часа минутата и секундата когато се регистрира касовия апарат в НАП от сервизната фирма.
  • Свидетелство за регистрация + Първи фискален касов бон.
  • Паспорт на фискалното устройство.
  • Фактура за направената покупка.

ВАЖНО!!!!

След изтичането на 12 месечния първоначален и задължителен договор за гаранционно сервизно обслужване за всеки новозакупен касов апарат. Клиента има задължение да поднови/сключи нов договор за извънгаранционно обслужване на ползвания или ползваните от неговата фирма касови апарати със сервиз Профинанс Д ЕООД. Като при подновяването/сключването на договора за следващ период от 12 месеца ще получи специална цена.

ВАЖНО!!!

Касовите апарати имат фискална памет и се ФИСКАЛИЗИРАТ след ПРЕДВАРИТЕЛНО ПЛАЩАНЕ.

ТЕ НЕ СА СТОКА КОЯТО ПРОСТО МОЖЕ ДА БЪДЕ ВЪРНАТА. ВСЕКИ КАСОВ АПАРАТ БИВА ФИСКАЛИЗИРАН И РЕГИСТРИРАН В НАП НА ИМЕТО НА ВАШАТА ФИРМА.

Ако някой клиент реши да върне касов апарат без замяна за нов трябва да плати бракуването на закупения касов апарат /БРАКУВАНЕ ЗНАЧИ ДА СЕ УНИЩОЖИ/

Ако иска да замени касов апарат трябва да заплати ЦЕНА ЗА БРАКУВАНЕ НА ВРЪЩАНИЯ КАСОВ АПАРАТ и Цената за НОВ касов апарат.

ЗА ДА НЕ СТАВАТ НЕРДОРАЗУМЕНИЯ ОБМИСЛЕТЕ ДОБРЕ ПОКУПКАТА НА КАСОВ АПАРАТ!!!

Нови промоции