Избери касов апарат, електронна везна кантар и фискален принтер от нашите Продукти www.profinance.bg

 Касов апарат Daisy Compact M

Касов апарат Daisy Compact M

Препоръчан продукт:

Описание : ОДОБРЕН ОТ НАП!

Касов апарат Compact M е по-големия брат по цена и по размер на известния като най-евтин и малък касов апарат Compact S01. По-големия размер на Компакт М дава възможност да бъдат извадени малко повече директни бутони за избор на първите 4 броя департаменти. /Това са групите с които маркирате стоки или услуги предлагани от вашата фирма /. Касовия апарат Compact M ви дава възможност с по малко бутони да приключвате касов бон за който се извършва плащане не в брой. Имаме в предвид когато клиента иска да плати с чек или карта. И всичко това е благодарение пак на добавените няколко сантиметра повече при изработката на апаратът. Кутията в която е поместена електрониката управляваща апарата е причина за още удобства. Има отделен бутон за включване на касовият апарат и друг бутон за достигане до различните менюта и режими на фискалното устройство. Докато всичко това при касови апарати Compact S01 е различно /Разполагат с едни бутон за включване и изключване същия бутон ползвате за избиране на менюта и под режими на менютата. Компакт S01 има един бутон за директен избор на департаменти/. Определено корпуса и конкретно клавиатурата на касовите апарати Compact M са причината за възможността да ползвате повече функционалности бързо и лесно. Както при повечето апарати и той има „Easy load“ механизъм. С помощта на който сменяте бързо и лесно ролката на касов апарат Дейзи Compact M. Апарата има достатъчно голям дисплей с подсветка за да ви помага да работите без грешка. Апаратът е много продаван поради ниската цена и факта че отговаря на всички нови изисквания наложени и продиктувани от НАП. Включително тези последни промени от 2020г да прави Автоматичен Дневен Финансов Отчет.ОДОБРЕН ОТ НАП!!

Марка : Daisy
Модел : Compact M
Наличност : Да

Цена 229.99лв 269.00лв

Цената включва: Касов апарат Daisy Compact M с батерия, Регистрация, Фискализация, Договор за сервиз, Абонамент към мобилен оператор за СИМ карта.


Документи съпровождащи всеки касов апарат /ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ/


Комплект от документи които получавате при покупка на всички нови касови апарати закупени от сервиз Профинанс Д ЕООД:


  • Задължителен Договор за сервиз стандартен за 12 месеца.
  • Абонамент за свързаност с НАП осъществява се посредством вградена в касовия апарат СИМ карта която се активира за 12месеца от дата часа минутата и секундата когато се регистрира касовия апарат в НАП от сервизната фирма.
  • Свидетелство за регистрация + Първи фискален касов бон.
  • Паспорт на фискалното устройство.
  • Фактура за направената покупка.

ВАЖНО!!!!

След изтичането на 12 месечния първоначален и задължителен договор за гаранционно сервизно обслужване за всеки новозакупен касов апарат. Клиента има задължение да поднови/сключи нов договор за извънгаранционно обслужване на ползвания или ползваните от неговата фирма касови апарати със сервиз Профинанс Д ЕООД. Като при подновяването/сключването на договора за следващ период от 12 месеца ще получи специална цена.

Нови промоции