Избери касов апарат, електронна везна кантар и фискален принтер от нашите Продукти www.profinance.bg

 Касов апарат Daisy Expert SX01

Касов апарат Daisy Expert SX01

Описание :

Касов апарат Daisy Expert SX01 версия на ток.Касови апарати Daisy Expert SX01 са от старата школа на производителя. Апарата е наследник на модел произвеждан повече от 15години.Касовия Апарат е настолен работи на ток. Апарата има удобна и издръжлива многофункционална клавиатура. Касовият апарат има директни бутони за избор на първите 4броя департаменти. Изключително бърз принтер за отпечатване на множество фискални касови бележки. Голям няколко редов операторски дисплей с много добра подсетка. Подходящ е за работа в малки магазини, фризьорски салони, козметични студия, офиси, сергии, арт галерии, шивашки ателиета и др. Касовите апарати от серията Дейзи Експерт SX 01 са тествани че могат да правят автоматичен дневен Z-отчет в 23:59:59 часа. Това става ясно от издаденото свидетелство от БИМ под номер No:789.02 от дата 26.05.2020г. С което апаратът напълно покрива всички нови изменения записани в Наредба H-18. След всичко споменато по-горе заслужава да му се Доверите. Купи касов апарат Expert SX01 на най-ниска цена с безплатен договор за сервиз.

Марка : Daisy
Модел : Daisy Expert S01
Наличност : Да

Цена 289.99лв 295.00лв

Цената включва: Касов апарат Дейзи Експерт SX 01 на ток, Регистрация, Фискализация, Договор за сервиз, Абонамент към мобилен оператор за СИМ карта.


Документи съпровождащи всеки касов апарат /ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ/


Комплект от документи които получавате при покупка на всички нови касови апарати закупени от сервиз Профинанс Д ЕООД:


  • Задължителен едногодишен сервизен договор за касов апарат.
  • Абонамент за свързаност с НАП осъществява се посредством вградена в касовия апарат СИМ карта която се активира за 12месеца от дата часа минутата и секундата когато се регистрира касовия апарат в НАП от сервизната фирма.
  • Свидетелство за регистрация + Първи фискален касов бон.
  • Паспорт на фискалното устройство.
  • Фактура за направената покупка.

ВАЖНО!!!!

След изтичането на 12 месечния първоначален и задължителен договор за гаранционно сервизно обслужване за всеки новозакупен касов апарат. Клиента има задължение да поднови/сключи нов договор за извънгаранционно обслужване на ползвания или ползваните от неговата фирма касови апарати със сервиз Профинанс Д ЕООД. Като при сключване нов или подновяване на договор за касов апарат за следващ период от 12 месеца ще получи специална цена.

Нови промоции