Top-service от Профинанс Консулт Д ЕООД
Сервиз и Поддръжка за вашите касов апарат или електронна везна. На каква цена се предлага абонаментен договор за сервиз на касови апарати?
Ние предлагаме
 
Цени на Продукти
  Цени Касови апарати
Услуги

Предстои Ви избор и търсите надежден сервиз за Вашият касов апарат или електронна везна?

Избора на сервиз за обслужване на касови апарати е сериозно решение

ПроФинанс Консулт Д е Надеждният сервиз за Вашите касови апарати!

Избора на надежден сервиз, който да извършва поддръжката и ремонта на вашите касов апарат и електронна везна е отговорна задача. За да не спира работа Вашия обект, трябва да направите верният избор.

Всеки сам решава на кого да се доверява!

В София има много сервизи занимаващи се с поддръжка на касови апарати. Всеки собственик на търговски обект притежаващ един или повече касови апарати трябва да прецени, с кой сервиз да има сключен абонаментен договор за сервизно обслужване. По често това решение е взимано взависимост от цената на, която се предлага сервиза за наговия касов апарат.

Top-service
от
Профинанс Консулт Д ЕООД
Сервиз за вашите касов апарат или електронна везна. На каква цена се предлага абонаментен договор за сервиз на касови апарати?

Ние предлагаме Сервиз на притежаваните от Вас касови апарати или електронна везна на най-ниски цени и ремонти в най-кратки срокове. Можете да сключите договор за сервиз, ако сте притежател на един касов апарат на цена 22,80 лв. с ДДС за срок от една година.

Тази цена е актуална само, ако сте си закупили касови апарати от друга фирма, а не от "ПроФинанс Консулт Д" ЕООД.

При закупуване на касов апарат или фискален принтер от нас получвате абонаментен договор за сервизно обслужване за срок от една година цената на, който е 0,00лв., т.е. Договора е Безплатен.

Сервиз, на кои модели касови апарати предлагаме?

Ние осигуряваме сервиз на всички модели фискални устройства – касови апарати и фискални принтери, а също и електронни везни на пазара в България. Подържаме марките: Елка, Оргтеч, Електроника, Елтрейд, Дейзи, Датекс, Зит, Зека, Тремол. Работим с всички производители на фискални устройства – „Оргтехника” АД, гр. Силистра;

„Електроника” АД, гр. София; „Елтрейд” ООД, гр. София; „Дейзи технолоджи” ООД, гр. София; „Датекс” ООД, гр. София; „ЗИТ” ООД, гр. София; „Тремол” ООД, гр. Велико Търново.

Ние предлагаме не само сервизно обслужване на фискални устройства и електронни везни. Извършваме и счетоводно обслужване на фирмата и консултираме управителите за начина на организация на търговската и складова площ.

Да речем, че вашата фирма е в областа на ресторантьорството, ние предлагама софтуер, пос системи, кухненски везни ,принтери и монитори, касови апарати и фискални принтери за ресторант или заведение на най-ниски цени. Освен това Ви обучаваме и как да ги използвате.

Ако типа работа, която сте си избрали е в областа на хранителните стоки и магазини от вида супермаркет също сме вашият надежден партньор. Можем да ви предложим не само касов апарат, а и електронна везна, баркод четец, компютърни системи и всичко нужно ви за започването на вашата работа.

Top-service от Профинанс Консулт Д ЕООД
Работим за Вас с удоволствие, а усмивката Ви, когато си тръгвате от нашия офис е доказателство, че успяваме!

Top-service касови апарати

Пишете ни на
vlahova@dir.bg

Публикувано на
1.08.2010 г.

Тук са вашите запитвания свързани със сервиз,поддръжка или ремонт на вашите касов апарат, бар код четец, POS система, електронна везна или фискален принтер

Днес:
06.08.2010 г. получихме следният въпрос:


Въпрос:
Как се фискализира касов апарат?

Отговор:
Услугата Фискализация на касов апарат се извършва от лицензиран сервиз който се занимава с ремонт и поддръжка на касови апарати

ПроФинанс Консулт Д ЕООД е оторизиран сервиз за всеки модел касов апарат и може да извършва сервиз, регистрация и фискализация на електронни касови апарати с фискална памет

Днес:
14.08.2010 г.


Трябва да отговорим на следните ваши въпроси: По повод сервизните услуги поддръжка, ремонт и обслужване на касови апарати, които предлага нашият сервиз

Въпрос:


Какъв е срока при ремонт на касов апарат?
ВРЕМЕТРАЕНЕ НА РЕМОНТА НА КАСОВИ АПАРАТИ?

Отговор:

Съгласно действащата в момента наредба регламентираща дейностите свързани с фискални устройства, именно Наредба 18, срока при ремонт на фискално устройство, в частност касов апарат е два работни дни от постъпване на устройството в сервиза. В сервиз „ПроФинанс Консулт Д” се стараем ремонта да отнема не по-вече от един работен ден, но все пак срока зависи от натовареността в сервиза и от конкретната повреда, т.к. има повреди изискващи повече технологично време.Начало За нас Контакти Услуги Продукти
Валиден HTML 4.01