ПроФинанс Консулт д еоод ремонт и поддръжка на ниски цени касови апарати.Сервиз в София на електронна везна и касов апарат по поръчка.
Ние предлагаме
 
  Фискален принтер EPSON
Цени на Продукти
  Цени Касови апарати
Услуги

По-надеждната фирма за сервиз в София на касови апарати

Публикувано на 10.09.2010. |
Сервизна дейност на касови апарати и електронни везни

електронни везни от Профинанс Консулт Д ЕООД сервиз в София на касови апарати

След много години работа в тази област, фирмата ни има желание да бъде най-надеждната фирма за сервиз в София и цяла България. Знаем си , че няма да ни е толкова лесно сред голямата конкуренцията, която имаме, но пък твърдиме, че с доста работа, настояване и новаторство в бизнеса,е възможно да се постигне доста. Все пак единствените прагове са тези, който ние сами си поставяме.

Касови апарати сервиз и ремонт

Да сме вашата фирма, която извършва услугата сервиз в София, няма да е само мираж. За нас е цел следвана всеки работен ден. Търговските обектите със които имаме договори за сервизно обслужване, фирмите които ползват нашите извънгаранционни сервизни услуги , при добре свършена работа всеки от тях ни носи сигурност в нашият опит и ни помагат по пътя към нашето израстване. Да бъдем предпочитани в професията сервиз не е добре само да ремонтираме бързо и качествено на ниски цени. От по-голямо значение е да завладеем някак търговците ползващи нашите услуги. Да им предложим услуги и професионално отношение, които никоя друга фирма за сервиз в София не може да предложи. Любезноста и добрите маниери с които се отнасяме към нашите партньори е в основата на създаването на продължителни бизнес отношения.

Знаем че това няма да е никак лесно. Сервизът за касови апарати, електронни везни, офис апаратура и търговско оборудване не се е изменил много през годините. Ние знаем че промените са в изискванията на търговците. Желателно е да поставиш на пазара услуги за касови апарати поддръжка и сервиз, зад които стои името на фирма с традиции в този бранш. Фирмите които имат работа и успех в областа на сервиз и ремонт на касови апарати в София се доверяват на опита авторитета си и името градено с години. Ние също сме в това число, името ни е символ за гаранция и безкомпромисно качество на смазващо ниски цени.

За напред сме планирали да открием още офиси и да дадем работа на още професеоналисти в тази област сервиз на касови апарати, с цел нашите сервизни услуги да бъдат не само в София и региона, а и в по-големите градове като Варна, Бургас и Пловдив. Искането ни да сме по-добри в услугите Сервиз на касови апарати е доста голямо!

Касови апарати сервиз

Пишете ни на
vlahova@dir.bg

От днес 10.09.2010 г.

Тук ще публикуваме въпроси задавани от наши клиенти относно касови апарати, електронни везни, фискални принтери и др. за сервиз, ремонт и поддръжка

Въпрос:
Публикувано на
24.10.10 г.
От по надежната фирма за сервиз на вашите касови апарати в София

Притежавам два касови апарата производтсво на Датекс.
Касов апарат MP55 и касов апарат MP55B.Налага ми се да бъде сменен булстата поради смяна на фирмата.
Какво да правя с тези касови апарати от сервиза ми казват че не може да се смени фискалната памет а са ми нужни да закупя нови касови апарати.
Това така ли е? Трябва ли да си закупя нови апарати?


Отговор:
Публикувано на
24.10.10 г.
От по надежната фирма за сервиз на вашите касови апарати в София

За касов апарат MP55 е вярно.Тази машина вече не се произвежда съответно и фискални памети за нея не се правят. На името на старата фирма можете да я ползвате без ограничение на този етап, но не можете да и смените собсъвеноста , (смяната на булстата означава смяна на собственост).
Колкото до касов апарат Mp55b в момента е в производство модел MP55B-02 , ако вашият апарат е този модел смяна на фискалната му памет е допустима и цената и възлиза на около 150 лв.
Ако касовият ви апарат е от по стар модел смяната му на памет е свързана със смяната и на моделът му, която процедура ще надхвърли 200 лв.Имайки в предвид, че в момента можете да закупите нов касов апарат на цена 230 лв никак не ви е изгодно да сменяте фискаланата памет на стария касов апарат.
Така че и ние бихме ви посъветвали да си закупите нови касови апарати, но не забравяйте че не работещите касови апарати трябва да ги държите активни или трябва да ги бракувате.Начало За нас Контакти Услуги Продукти
Валиден HTML 4.01