Етикетни принтери,POS принтери,нефискални принтери, термотрансферни принтери, консумативи за POS принтери, етикетни принтери, нефискални принтери, термотрансферни принтери, сервиз на POS принтери, етикетни принтери, нефискални принтери, термотрансферни ,Продажба на Касов апарат,Касови апарати,Работа,Касови апарати Сервиз,Касов Апарат регистрация,Електронни везни,Етикитиращи принтери,Регистрация на Фискални принтери,Касови апарати ,Счетоводни услуги От 1999 год. предлагаме Касови апарати .Това е основната дейност на ПроФинанс Консулт

Добре дошли в страница ОТДАЛЕЧЕНИ ПРИНТЕРИ на "ПроФинанс Д" ЕООД


Продукти
Ние предлагаме
 
  Фискален принтер EPSON
Цени на Продукти
  Цени Касови апарати
Услуги

ОТДАЛЕЧЕНИ ПРИНТЕРИ

POS и етикиращите принтери ще автоматизират търговския процес във вашия обект. Ползват се главно в магазини, супермаркети, ресторанти и други натоварени търговски обекти. С тяхна помощ ще сведете до минимум възможността от грешки. При нас ще намерите също и консумативи за тях. Един етикиращ принтер в комбинация с електронна везна се превръща в отличен разфасовъчен инструмент.
Представяме на вашето внимание изключително качествен принтер:

POS принтер Датекс EP-50

POS принтер Датекс EP-50

Цена 258 лв с ДДС

Datecs EP-50 е малък, бърз и лек термопринтер, с голяма разделителна способност и висока надеждност. Принтера има вграден входен буфер, при свършване на хатриената лента и замяната и с нова, продължава печата от мястото на което преди това е спрял. Има възможност да отпечатва баркодове. Подходящ за печат на поръчки по щандове, за бар и кухня в ресторанти и заведения за бързо хранене.

Производител Датекс
Модел
EP-50
Качество на печат
203 dpi
Скорост на печат
25 мм/сек.
Живот на главата
70 km.
Захранване
мрежа 220V/50Hz
Тегло 400 гр.
Габарити
106/180/88 мм.
Консуматив
термохартия 57 мм. одел

Начало За нас Промоции Услуги Контакти
Валиден HTML 4.01