Етикетни принтери,,POS принтери,нефискални принтери, термотрансферни принтери, консумативи за POS принтери, етикетни принтери, нефискални принтери, термотрансферни принтери, сервиз на POS принтери, етикетни принтери, нефискални принтери, термотрансферни,Продажба на Касов апарат,Касови апарати,Работа,Касови апарати Сервиз,Касов Апарат регистрация,Електронни везни,Етикитиращи принтери,Регистрация на Фискални принтери,Касови апарати ,Счетоводни услуги От 1999 год. предлагаме Касови апарати .Това е основната дейност на ПроФинанс Консулт

Добре дошли в страница ЕТИКИРАЩИ ПРИНТЕРИ на "ПроФинанс Д" ЕООД


Ние предлагаме
 
  Фискален принтер EPSON
Цени на Продукти
  Цени Касови апарати
Услуги

ЕТИКИРАЩИ ПРИНТЕРИ

POS и етикиращите принтери ще автоматизират търговския процес във вашия обект. Ползват се главно в магазини, супермаркети, ресторанти и други натоварени търговски обекти. С тяхна помощ ще сведете до минимум възможността от грешки. При нас ще намерите също и консумативи за тях. Един етикиращ принтер в комбинация с електронна везна се превръща в отличен разфасовъчен инструмент.
Представяме на вашето внимание изключително качествен принтер:

Етикиращ принтер Датекс LP-50

Етикиращ принтер Датекс LP-50

Цена 323 лв с ДДС

Datecs LP-50 е малък, бърз и лек термопринтер, с голяма разделителна способност и висока надеждност. LP-50 е предназначен за печатане на малки по размер етикети или графични изображения върху термочувствителна хартия. Той е особено подходящ за случаите, когато е необходимо да се печата еднотипно оформена информация, но части от нея лесно да могат да се модифицират по ваше желание. Възможността за запомняне на разположението и оформлението на отделните графични елементи като команден файл в паметта на принтера улеснява работата с него при необходимост за печатане на голямо количество етикети с еднакъв дизайн. В съчетание с електронна везна Datecs LP-50 се превръща в идеален разфасовъчен инструмент отличаващ се с ниска цена и висока надеждност.
Производител Датекс
Модел
LP-50
Качество на печат
203 dpi
Скорост на печат
25 мм/сек.
Живот на главата
70 km.
Захранване
мрежа 220V/50Hz
Тегло 400 гр.
Габарити
106/180/88 мм.
Консуматив
Етикетна 57 мм. оделНачало За нас Промоции Услуги Контакти


Валиден HTML 4.01