Кой е най евтиния касов апарат в момента на пазара?Кой е най евтиния касов апарат в момента на пазара?

В помощ на всички търсещи да си закупят нови касови апарати сме решили да нпишем тема за това къде в момента можете да си закупите най-евтино касови апарати.
Ако сте решили да започнете търговия и ви предстои да си закупите касов апарат, но не сте запознати с тези устройства, ще се опитаме да ви информираме с няколко изречения за това какво е важно да знаете при покупката на касов апарат.

Касовите апарати са направени с цел да се регистрират продажбите на всеки търговски обект .


Той има фискална памет която съхранява всички процедури извършвани с вашия касов апарат.

След последните промени всички касови апарати имат директна връзка със сървърите на НАП която се осъществява посредством СИМ карта на някой от трите мобилни оператора.
Също така беше добавен КЛЕН за всеки касов апарат това е Контролна Лента на Електронен Носител. КЛЕН-а представлява SD карта обикновено с 2GB памет.

И сега на въпроса за цените и къде е най-евтино?

Трябва да имате впредвид следните услуги и такси дали са включени:
  • Регистрация
  • Фискализация
  • Договор за сервизно обслужване за 12 месеца
  • Абонамент към мобилен оператор за СИМ карта за 12 месеца
  • Цената на касовия апарат с ДДС ли е или не?
  • Касовия апарат дали е нов или е втора употреба?
Забележка: Защото има колеги които обявяват по-ниски цени на апарати но те се оказват че са втора употреба или нямате включени някой от по-горе изброените услуги.
В момента на пазара на фискални касови апарати към дата 9.10.2013г. няма по-ниски цени от посочените в сайта на сервизната фирма Профинанс Консулт Д ЕООД вижте техните промоции.